Leerkracht gezocht op Haïti!!

!!   N O O D O P R O E P   !!

Anne-Rose, Miriam en Rob zijn in Nederland om onder meer een leerkracht mee te nemen naar Haïti. Tot op heden is het niet gelukt om iemand te vinden. Het is noodzakelijk voor hen anders kunnen ze niet terug naar Haïti om dit mooie werk voort te zetten. Wij willen iedereen oproepen mee uit te kijken naar een leerkracht.
De ultieme uitdaging in het buitenland

Heb je de pabo afgerond en zou je nu graag in het buitenland aan de slag gaan? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Verbreed je horizon en kom een schooljaar naar Haïti om je daar als leerkracht in te zetten. Een enorme uitdaging met veel ervaringen die je voor de rest van je leven met je mee zal nemen.

Wil je ervaren hoe het is om Gods liefde uit te stralen in een ontwikkelingsland? Grijp deze kans dan met beide handen aan. We hebben je hard nodig!!

Wij, Rob en Anne-Marie, werken nu 17 jaar als vrijwilligers in het noordwesten van Haïti. Een gebied dat ongeveer 700.000 mensen telt. In het kleine dorpje Passe-Catabois runnen wij een ziekenhuis waar we lokale mensen dagelijks van medische verzorging voorzien. Dit werk kunnen wij alleen blijven doen, zolang er een leerkracht is!

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die stevig in de schoenen staat, die positief ingesteld Christen is en dit wil uitdragen in Haïti.

Je gaat lesgeven aan Lisa (mavo brugklas), Anne-Rose (mavo brugklas) en Miriam (vwo 2). Deze drie meiden zijn onze geadopteerde kinderen die wij van God mochten ontvangen. Ze zijn van jongs af aan bij ons opgegroeid en beheersen de Nederlandse taal goed. Het onderwijs wat je geeft is daarom ook volledig in het Nederlands. Je geeft les in een goed ingericht klaslokaal met beschikking tot voldoende materialen. Dankzij middelbare school ‘Hendrik Pierson College’ in Zetten is er ook een goede voorraad aan lesboeken.

Wij kunnen jou hier de volgende dingen bieden:

  • Een goed ingericht appartement voor jezelf.
  • Vergoeding van reiskosten, andere onkosten en een vergoeding waarmee jij jezelf van levensonderhoud kan voorzien.
  • Een mooi land en een veilige leefomgeving!
  • Mogelijkheden om familie/vrienden op bezoek te laten komen.
  • Contacten met andere vrijwilligers die hier gedurende het jaar zullen zijn.

Wil je meer informatie hebben over dit project? Dat kan! Voor jou zijn hier al een aantal leerkrachten geweest van verschillende pabo’s. Als je meer wilt weten, dan kun je contact opnemen met Rob, de vader van de meiden: annerobhaiti@gmail.com.

Wij hopen dat jij de stap wilt maken en ons kan helpen door hier te komen werken!

Warme groetjes vanuit Haïti, Rob en Anne-Marie

 

Reacties zijn gesloten.